Ydelser og priser

 

 

 

 

 

 

 

 

At Føde

Doula og Hultén Fødselspraktiker

Mette Bangshof Engmose

 

Ydelser og priser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 2x2 timers fødselsforberedelse
  • Jeg er ”på kald” hele døgnet 2 uger før og to uger efter din termin (uden for dette tidsrum kommer jeg selvfølgelig, hvis det på nogen måde kan lade sig gøre, hvis du skulle gå i fødsel)
  • Doula støtte under HELE fødslen uanset længde
  • Cirka 2 timers efterfødselssamtale
  • Derudover kan er der altid mulighed for telefonisk og elektronisk støtte og vejledning gennem hele graviditeten og den første del af barselstiden

 

Pris: 12500,-

 

DOULA PAKKEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når man står overfor at blive singlemom, kan der dukke nogle ekstra udfordringer op. Man kan fx have behov for at have en ekstra person med til diverse undersøgelser, som måske ikke er oplagt at tage sine andre fødepartnere med til blandt andet på grund af deres arbejdstider.

Der kan også dukke en masse spørgsmål op efter fødslen, som kan være rart at få svar på eller vejledning omkring fra en uvildig person. Måske har du endda behov for et ekstra møde/besøg.

I mit tilbud til singlemoms får du den ekstra støtte, som er helt uvurderlig i denne situation.

 

Du får:

  • Mig med til op til 3 ekstra undersøgelser
  • Telefonisk og elektronik støtte 8 uger efter fødslen
  • Et ekstra barselsbesøg, hvis du ønsker det.

 

Pris: 2500,-

 

 

SINGLEMOM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rebozo er et traditionelt mexicansk sjal. Når man laver rebozo massage, svøber man dette om kvinden og vugger og ryster hende. Det er en vildt effektivt og afslappende teknik – og kan bla. afhjælpe graviditetsgener i form af lændesmerter og tunghedsfølelse.

Det afspænder blandt andet den indre muskulatur i lænd og bækken og optimerer derved babys mulighed for at placere sig rigtigt i bækkenet og fremmer derved den spontane fødsel – og dermed en nemmere og mere ukompliceret fødsel for kvinden. Netop på grund af den afspænding af den indre muskulatur er rebozo et rigtigt godt element at bruge som forberedelse til et eventuelt vendingsforsøg, hvis jeres baby ligger med numsen nedad.

Udover at det er en vidunderlig teknik for kvinden i graviditeten, kan rebozoen også bruges af jer som par under fødslen. Jeg introducerer din fødselspartner til nogle basale teknikker, som I så kan bruge sammen under fødslen. Undervejs i fødslen kan det også afspænde og berolige en stresset mor og derved få gang i veerne igen, hvis de er aftaget uhensigtsmæssigt. Rebozo massage bruges af mange doulaer og effekten af det er almindeligt kendt på fødegangene.

 

PRIS PR TIME: 500,-

 

 

REBOZO

At Føde

v/Mette Bangshof Engmose

 

Rådhusparken 28

3450 Allerød

Tlf 28340365

 

www.atfoede.dk

 

Mail til mig på:

 

©Copyright